How To Dress Casual To a Festival?

Hoe kleed je je casual naar een festival?

Net zoals festival en muziek een kunst is, is kleding dat ook. In de afgelopen tijd hebben de meeste muziekfestivals hun tentakels uitgebreid om modeshows op te nemen. Als gevolg hiervan zijn deze festivals gedenkwaardig, niet alleen vanwege de muziek, maar ook vanwege de prachtige weergave van modestijlen.

De meeste festivals hebben echter geen strikte dresscode, wat betekent dat je je persoonlijke kleding kunt kiezen. Zit je gevangen in het dilemma welke casual kleding je moet dragen? Hier zijn enkele casual jurken van LXURY die je kunt rocken tijdens het volgende festival in de stad.

6 luxe vrijetijdskleding die perfect is voor een festival

Festivals gaan over jezelf uiten en het simpel houden. Het LXURY Logo Polo-shirt is ontworpen voor lifestyle. Het geeft je een eenvoudige look, maar een stijlvol gevoel in combinatie met een spijkerbroek, een gebreide muts en een paar hippe sneakers. 

Het Logo Polo shirt heeft een stijlvolle uitstraling met contrasterende knopen en geribbelde manchetten. Draag het naar het volgende muziekfestival en je zult zeker een groot aantal bewonderenswaardige blikken hebben.

Het Monaco Stretch Shirt van LXURY is inderdaad een goede casual outfit om te rocken op festivals. Het wordt geleverd met lange mouwen die zich uitstrekken tot manchetten met knopen en heeft een klassieke gespreide kraag. Probeer het uit met een broek en hoge laarzen, en je zult versteld staan ​​hoe prachtig je eruit ziet. 

Het zwarte T-shirt met logoprint van LXURY is een compleet casual ontwerp voor feesten en festivals. Het is gemaakt van de beste katoenkwaliteit en ontworpen om je maximaal comfort te bieden.

Het zwarte T-shirt draagt ​​het merkontwerp van de LXURY over de borst en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren zwart en wit. Zie je er simpel uit? Je kunt het een tandje hoger zetten door een hoed, een zonnebril, een korte broek en een hak of sneakers te dragen. 

Dit kan dienen als alternatief voor het LXURY merk t-shirt. Het is elegant van stijl, comfortabel op het lichaam en verdient een plaats in je garderobe. Het Ladies Social T-shirt van LXURY is basic en kan op vele manieren gecombineerd worden. Je kunt het stylen met strakke shorts of casual jeans en accessoires zoals een hoed en een zonnebril.

De LXURY gebreide beanie is zeer veelzijdig en kan bij verschillende gelegenheden worden gedragen en past bij een breed scala aan kledingstijlen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Het is een accessoire dat je kunt overwegen voor je volgende festival met een t-shirt of polo, een spijkerbroek en sneakers. 

Het belangrijkste is de  LXURY gebreide beanie is gemaakt van 100% polyacryl. Het kan je warm en gezellig houden als het festival ooit op een koude dag valt.

Een betrouwbare rugzak is nodig voor festivals om je benodigdheden in te pakken. U zou willen kiezen voor een rugzak met voldoende ruimte voor uw benodigdheden.

De LXURY Classic Backpack is goed genoeg om dat doel te dienen. Het heeft een groot compartiment, metalen ritssluiting die een stijlvolle uitstraling biedt. Het heeft ook een schouderriem die zorgt voor gemakkelijk verplaatsen en superieur comfort voor u biedt.

Conclusie 

Festivals laten ons herinneringen achter die een leven lang meegaan. Dus geef je festivalmodestijl een boost met een aantal stoffen- en accessoirecollecties van LXURY. Een goed optreden draagt ​​bij aan uw feestvreugde tijdens het festival. Dus ga je gang en geef jezelf deze traktatie, want je verdient het zeker.

Terug naar blog