How To Dress Casually and Still Feel Great - LXURY

Hoe je je nonchalant kleedt en je toch goed voelt

LUXE slijtage

De flexibiliteit en vrijheid van de casual dresscode kan een beetje overweldigend zijn. De meeste mannen & vrouwen zullen dus geneigd zijn zich terug te trekken in de standaard waterdichte outfit: een spijkerbroek, een t-shirt en een cool paar sneakers.

In dit artikel zul je zien dat er meer subtiliteiten zijn om je casual look op te fleuren!

1-De sleutel is comfortabel voelen

Het hele idee om je nonchalant te kleden voelt fantastisch en een van de manieren om dat te bereiken is door te dragen wat comfortabel voor je is!

Je vrijetijdskleding kan een T-shirt zijn of een goede combinatie van denim en T-shirt. We zullen je echter vertellen dat het de vrijetijdskleding is die je moet aantrekken als het comfortabel voor je is!

2- Het moet bij je lichaamstype passen

Leer je lichaamsvorm kennen: Je nonchalant kleden en je goed voelen heeft veel te maken met het omarmen van de mode-look!

Een manier om dat te doen is door te weten wat je lichaamsvorm is. Als je weet wat je lichaamsvorm is, kun je dienovereenkomstig winkelen en de mode omarmen, waardoor je je comfortabel en goed voelt!

Zelfs als je een T-shirt en een spijkerbroek draagt, moet het goed werken, en dat betekent niet dat het strak moet zitten; het moet gewoon bij je lichaamstype passen.

Dus als je aan de slankere kant bent, betekent dat dat de slim fit goed bij je past; voor grotere jongens moet je niet zoeken naar te losse kleding, dus de perfecte maat kan worden gevonden door je boven- en onderkleding te contrasteren, alsof je van bovenaf groot bent, laten we een losse spijkerbroek of broek nemen en vice versa.

3- Besteed goede aandacht aan de kleuren

Laten we eerlijk zijn; kleuren maken iedereen blij! Tuurlijk, casual kleding betekent niet over de top gaan, maar niemand heeft ooit gezegd dat het kleuren zou moeten bevatten!

Door kleuren toe te voegen aan uw casual kleding zult u zich ongetwijfeld goed voelen. Het geeft je ook veel opties om uit te kiezen.

Het kiezen van de juiste kleuren zal een enorm verschil maken in hoe je outfit je staat.

4- Doe kleine dingen om je outfit meer casual te maken

Heb je bijvoorbeeld een sportjas aan, maar voel je je een beetje overdressed, dan kun je de mouwen gemakkelijk een klein beetje omslaan. Als je een overhemd met knopen draagt, kun je je mouwen opstropen of los dragen.

Voor de broek ziet modeontwerper altijd dat het aan te raden is om je broek in de zomer omhoog te boeien. Als je schoenen of gympen draagt, kun je sockless gaan of een sok dragen die een klein stukje van je enkel laat zien, waardoor het meer casual wordt.

Dat klinkt misschien ongemakkelijk voor u als u het niet gewend bent om het te doen. Toch zal het, zoals met alles, voor het eerst zijn, en dan zul je voelen dat je weet wat je doet en wat jouw karakter vertegenwoordigt.

5- Casual outfits Gelaagdheid

Een van de stijlen om casual outfits aan te trekken is door laagjes te dragen! Gelaagde casual outfits maken de look meer verlicht. Het kan ook je stijl opfleuren, afhankelijk van hoe je van plan bent om de casual outfits te combineren!

Je kunt een vest, jas of gewoon een vest toevoegen. Dit zijn enkele manieren waarop je je dagelijkse outfits kunt combineren en diepte kunt toevoegen aan je casual kleding!

Afsluiten

Nonchalant gekleed gaan is een stijlstatement op zich: het is niet alleen een zorgeloze en comfortabele stijl, maar er kan ook mee worden geëxperimenteerd! Wij bij LXURY houden van casual geklede kleding. Dit waren enkele tips om je nonchalant te kleden en er toch goed in te voelen!

Terug naar blog